Servicii

eCommerce

Fie că ai nevoie de un magazin online nou sau doar de optimizarea proceselor, experții noștri în comerț electronic te vor ajuta să ajungi la rezultatele dorite.

Soluția de comerț electronic perfectă pentru tine

La baza succesului unui magazin online, stă alegerea soluției perfecte. După ce aflăm toate detaliile afacerii pentru care urmează dezvoltăm magazinul, putem decide dacă recomandarea noastră se învârte în jurul unei platforme open-source, Software-as-a-Service (SAAS) sau chiar o soluție personalizată.

Integrări

Îți asigurăm integrările necesare cu sisteme CRM/ERP, marketplace-uri, procesatoare de plăți sau orice alte aplicații pe care le folosești să îți desfășori activitatea.

Automatizări

Ne implicăm activ în procesul de înțelegere al modului în care afacerea ta este structurată pentru a reuși să automatizăm o parte cât mai mare din ea.

UI/UX Personalizat

Primul pas pe care îl facem la începerea fiecărui proiect nou este proiectarea interfeței în Figma, pentru a ne asigura că utilizatorii au parte de o experiență inedită în timpul cumpărăturilor.

Enterprise Level

Dezvoltăm arhitecturi pregătite să suporte trafic intens pentru magazinele care operează la scară largă.

Concentrează-te pe ceea ce contează

Lasă-ne pe noi ne ocupăm de dezvoltarea și gestionarea proiectelor tale IT, în timp ce tu te ocupi de luarea deciziilor importante din afacerea ta.

De ce să alegi Altaxa
Pentru proiectul tău

Există multe motive pentru care credem suntem echipa potrivită pentru următorul tău proiect, însă acestea ar fi principalele:

Securitate

Colaborăm doar cu furnizori care dețin certificări de securitate și conformitate ca PCI-DSS, HIPAA/HITECH, FedRAMP, FIPS 140-2 sau NIST 800-171

Gamă Variată de Tehnologii

Indiferent că preferi o interfață dezvoltată în Angular sau React, te putem ajuta cu dezvoltarea produsului

IT Helpdesk

Departamentul nostru de suport este structurat pe diferite nivele pentru a-ți oferi o experiență superioară

Resurse Umane

În cazul în care proiectul tău depășește capacitatea echipe noastre, procedurile deja create ne permit să adăugăm membri noi într-un timp record

Scalabilitate

Refacerea arhitecturii este un proces costisitor și greu de realizat, de aceea încercăm să evităm această situație printr-o abordare scalability-first

Contact

Haide să lucrăm împreună

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări legate de serviciile pe care le oferim.

La Altaxa vei găsi:
Care sunt următorii pași?
1

Programăm un apel după conveniența ta

2

Stabilim o întâlnire de cunoaștere și consultanță

3

Pregătim o ofertă

Programează o Consultație Gratuită